Wie is Korton

Het verhaal van Korton.

Hallo, wij zijn Korton.

Ooit begonnen op een zolder. Nu een Cloud Sourcer met onze eigen hybrid cloud. Sinds onze oprichting in 1997 hebben we maar één doel: onze klanten helpen succesvol te zijn. We doen er alles aan om voor onze klanten, collega’s en leveranciers die extra stap te zetten. We geven advies met verstand van zaken. Samen werken we keihard om onze klanten te blijven verwonderen met onze kernwaarden: vooruitstrevend, moedig en helder. Kernwaarden die je overal in terugziet.

Wij zoeken geweldige mensen.

Korton levert heldere en innovatieve oplossingen die bedrijven helpen bij het waarmaken van hun doelstellingen. Dit drijft ons naar oplossingen die de klant laten innoveren. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die deze oplossingen ontwerpen, implementeren en beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant. Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt of om juist nog eens door te vragen over wat de klant nu écht wil oplossen. Die betrokkenheid onderscheidt ons!

Onze Roots.

Korton is klein begonnen als ICT-bedrijf en was één van de eersten in Nederland met een cloudplatform. Dit platform heeft zich in de afgelopen decennia tot een innovatieve Cloud omgeving ontwikkeld. Onze hybride cloudomgeving wordt nu dagelijks benut door met name de zorg en mobiliteit sector. Van online werkplekken, tot het volledig uitbesteden van ICT-omgevingen. Korton is gespecialiseerd in hosting van applicaties die van essentieel belang zijn voor uw business.

Altijd voorop en vooruit.

We geloven in gewoon doen. Niet lullen maar poetsen. We nemen risico’s met de nieuwste ontwikkelingen. En ja, dan gaat er soms weleens wat mis. Maar daardoor worden we samen elke dag een beetje beter. Dus vastroesten zal bij ons moeilijk gaan. Je wordt uitgedaagd met nieuwe technologieën en nieuwe ideeën, om voorop te blijven lopen in onze uitdagende en snel veranderde markt. Samen.

Korton is meer dan werken.

Naast werken zoeken we elkaar ook op. Zo is er een bowlingteam en doen we mee met het lokale bedrijvenvoetbaltoernooi. Maar we spreken ook af om te gaan fietsen, wisselen we hardloopschema’s uit en doen we samen mee aan obstacle runs. Naast dit sportieve geweld hebben we ook vaak uitjes waarbij we bijvoorbeeld gaan racen, varen of puzzelen (of een combinatie hiervan). Dus er is voor ieder wat wils!