Helder - Moedig en Vooruitstrevend

The tribe van Korton.

Verder dan de rest

Let's Go Beyond.

Wij gaan verder waar de klant ons nodig heeft; om waarde aan zijn bedrijf toe te voegen. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. De basis is vertrouwen. Je krijgt de vrijheid om jezelf in een goede werksfeer te ontwikkelen.

Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau.

Onze waarden

Het creëren van maatschappelijke impact.

Bij Korton willen we samen de Zorg en Mobiliteit veranderen om het dagelijkse leven van onze klanten en hun medewerkers en cliënten makkelijker te maken. Hoe we dit doen en de passie waarmee we dit doen, hebben we gedefinieerd in zes waarden die onze persoonlijkheid weerspiegelen:

De ICT Beleving

Elke dag beter.

Samen delen we een enorme passie om de ICT beleving van onze klanten elke dag te verbeteren. Omdat we vinden dat alles nog veel beter kan en moet.

Het meest schaarse goed is daarbij de hoeveelheid energie, tijd en geld die we bij Korton hebben om met al onze verbeterideeën aan de slag te gaan. Daarom zijn we kritisch op onszelf en op elkaar als dat niet lijkt te gebeuren. Hierdoor worden we elke dag beter en halen we steeds meer uit iedere dag.

Moedig en vooruitstrevend

Eigenzinnig en net even anders durven te zijn.

Bij Korton waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken waarbij we het aandurven om risico’s te nemen. We ontdekken wat werkt en wat juist niet. Door buiten de gebaande paden te lopen, en door kritisch en zelfkritisch te durven zijn. We hebben de moed om een ander geluid te laten horen en ernaar te luisteren, ongeacht wie je bent. Daarbij halen we het beste in elkaar naar boven en stimuleren we ondernemerschap van iedere collega.

Betrouwbaar en Transparant

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Dat klinkt misschien logisch, maar we streven naar optimale betrouwbaarheid en transparantie. We komen onze beloftes na, zijn eerlijk over risico’s en tekortkomingen, en zijn integer. Als we zeggen dat het goed zit dan zit het ook goed. Maar ook als het niet goed was of beter kan zijn we hier open en eerlijk over. Bij ons weet je daarom dat het goed zit. Of je nou klant, partner of collega bent.

met 100% inzet

Er samen echt voor gaan.

We hebben elkaar nodig om voor het beste resultaat te kunnen gaan. We waarderen elkaars meerwaarde en vertrouwen in degenen waarmee we samen optrekken. Korton gelooft in werken als een team, want met elkaar bereik je meer dan alleen. Ons netwerk staat centraal en daarom werken we niet alleen met elkaar samen, maar ook met onze klanten en partners. We gaan er vol voor, elk moment van de dag. Met passie, met heel veel energie en altijd met 100% inzet.

Open en Behulpzaam

Voor je klaarstaan.

Wij zijn open en behulpzaam. We vinden het belangrijk dat niemand een drempel voelt om onze winkel te bezoeken of contact met ons te hebben. Bij ons word je geholpen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Dit geldt natuurlijk voor onze klanten en partners, maar ook voor collega’s en de wereld om ons heen. We hebben interesse in en aandacht voor elkaar. We denken in mogelijkheden en helpen elkaar als we er even niet uitkomen.

Niet alles te serieus nemen

De humor ervan inzien.

We werken vol overgave om de beste Cloud Sourcer te worden die er ooit is geweest, maar nemen onszelf daarbij vooral niet te serieus. Door met een knipoog naar de wereld en onszelf te kijken blijven we met beide benen op de grond staan. Natuurlijk zijn we serieus op belangrijke momenten. Maar we vinden ook dat we soms een grap mogen maken. Als collega’s gaan we op dezelfde manier met elkaar om. We werken hard, maar zorgen ook dat we genoeg lol maken. Het liefst met elkaar!