Jezelf ontwikkelen en opleiding betaald door Korton

Werken en leren? het kan bij Korton!

Een goedbetaalde baan en opleiding?

Lanceer je carrière in de Cloud bij Korton.

Je zoekt een uitdagende baan in de ICT, terwijl je ook wel verder zou willen studeren? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. Een uitdagende baan als cloud engineer met een salaris én de ruimte om een betaalde hbo-opleiding te volgen.

Betaald een HBO opleiding volgen?

Het kan bij Korton!

Korton wil ambitieuze jongeren in de praktijk opleiden en ondersteunen om een hbo-diploma te halen. Hogeschool Utrecht sluit hierop aan met de nieuwe opleiding hbo-ICT System Network & Cloud Engineering. De docenten, die grotendeels in de ICT-sector werkzaam zijn, zorgen ervoor dat de aansluiting met de praktijk optimaal en actueel is.

Het is een duale opleiding, waarbij je studeert en 3-4 dagen per week bij Korton werkt. Een unieke kans voor jou om je hbo-diploma te halen, terwijl je bij ons een baan hebt. Je titel waarborgt een kwalitatief hoogwaardige baan na afloop van je opleiding.

De Voordelen op een rij

Heb jij voor jezelf de Beyond mentaliteit?

1. je kunt de theoretische kennis direct toepassen in de praktijk;
2. je kunt werkervaring opdoen tijdens je studie;
3. je wordt betaald voor je werkzaamheden;
4. als je voldoende studiepunten behaalt, worden je studiekosten achteraf vergoed.

Korton en Cloud IT Academy

Niet voor iedereen wel voor jou?

Korton is deelnemer van de Cloud IT Academy, een initiatief van bedrijven in de cloudindustrie. Die hebben mensen zoals jij hard nodig. Ze begeleiden je maximaal. En na ieder succesvol studiejaar vergoeden ze je collegegeld en de leermiddelen van je studie aan de HU. Meer informatie vind je op jobinthecloud.nl.

Heb je een MBO opleiding niveau 4 ICT of Netwerkbeheer? Dan kun je ook bij ons terecht!