Workspace Solutions Architect

Expert op Workspace Solutions

Workspace Solutions Architect

Ben jij een expert op het gebied van “Workspace Solutions” en denk je, samen met je collega’s, graag mee met klanten over de optimale werkplek? Ben je op de hoogte van de laatste, innoverende (Microsoft) technologieën en kan je ze daar – gevraagd en ongevraagd – over adviseren? Kunnen ICT-omgevingen jou niet complex genoeg zijn en houd je van het oplossen van vraagstukken op het gebied van infrastructuur? Dat komt mooi uit! Dat is precies wat een Workspace Solutions Architect bij Korton doet. En omdat Korton snel groeit, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Ontdek ons

Dit is Korton

Korton gaat verder waar anderen ophouden. Al een kwart eeuw leveren wij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, mobiliteit en zakelijke dienstverlening. We bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten dat dit er echt toe doet. Dit kunnen wij omdat we samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloudarchitecturen ontwerpen, realiseren, implementeren, en onderhouden. En daarvoor stellen wij alles in het werk. Want als wij niet alert zijn, lopen zorgprocessen in zorginstellingen vast of kan het vervoer van patiënten niet plaatsvinden. Er gaan bijvoorbeeld per maand meer dan één miljoen geplande vervoersbewegingen door onze cloudoplossingen. Onze betrokkenheid hierbij is cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dit is waar we voor staan, waar we voor gaan en is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen. 

Contact

Dit ben jij

Een expert die in staat is zelfstandig analyses te maken, verantwoordelijkheid heeft om beslissingen te nemen en die zorgt voor afronding en verslaglegging hiervan. 

Een cloudbouwer met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar nieuwe technologieën. 

Iemand met goed inzicht in de hostingbranchedie in staat is snel te schakelen tussen verschillende klanten en verschillende issues. Je ervaart dit als een uitdaging en prettige afwisseling. 

Een visionair die functionele issues bij klanten op een efficiënte en effectieve manier weet te vertalen naar een technische oplossing. 

Een communicatief en sociaalvaardig persoon die in staat is te communiceren op diverse niveaus: je denkt proactief mee en houdt rekening met de situatie van de klant bij het bespreken van issues, verzoeken en oplossingen. 

Een autoriteit op zijn kennisgebied, die dit graag uitdraagt en in staat is anderen te inspireren met zijn enthousiasme en kennis over alle mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van “Het Nieuwe Werken”. 

Contact

Dit ga je doen

Meewerken aan de ontwikkeling van de werkplekconcepten van Korton. 

Klanten begeleiden bij het analyseren van hun functionele behoefte en dit vertalen naar een concrete invulling met de modernste technieken. En niet eenmalig, maar in een proces van continue innovatie. 

Je verdiepen in de nieuwste oplossingen voor de moderne, efficiënte werkplek, die onze klanten optimaal ondersteunen – nu en in de toekomst. 

Optreden als ‘problem solver’ bij complexe uitdagingen en verstoringen. 

Je kennis actief onderhouden/uitbreiden en deze kennis delen met mede-Kortonners. 

Ontwerpen van complexe architecturen en meedenken over verbeteringen op technisch gebied. 

Functionele en technische ondersteuning bieden bij de oplevering van klantprojecten en het beheer van klantomgevingen. 

Contact

Dit is wat we vragen

Hbo-werk- en denkniveau. 

Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van Microsoft-technologie, liefst binnen de hosting of ICTintegrator branche en minimaal 2 jaar ervaring in een infrastructuur adviesrol 

Ervaring met het opzetten van complexe infrastructuren 

In staat complexe ICT-vraagstukken op zowel tactisch als operationeel niveau op te lossen én te implementeren. 

Kennis over de moderne workspace. 

Kennis van en ervaring met Microsoft Office 365, Hybrid Identity, Azure MFA & Conditional Access. 

Kennis van en ervaring met Exchange Online migraties en tooling. 

Ervaring met Intune en Mobile Device Management & Mobile Application Management of Microsoft Security tooling is een pré  

Actuele certificering, bijvoorbeeld Microsoft 365 MCSA, MCSE Productivity Solution Expert titels zijn een pré 

Actieve houding ten opzichte van continue persoonlijke ontwikkeling binnen je vakgebied en het uitdragen van deze houding naar de collega’s. 

 

 

Contact

Dit krijg je ervoor terug

een goed salaris, inclusief 8% vakantietoeslag;

een pensioenregeling (70/30);

een lease auto, laptop en mobiele telefoon;

een ruim opleidingsbudget;

een team van slimme en enthousiaste collega’s!

een hele gezellige en informele werksfeer;

interne doorgroeimogelijkheden.

Contact

En heb je nog niet alle kennis in huis of wil je je huidige kennis vergroten? Dan krijg je de training van ons. Wij bieden namelijk een ruim studiebudget. En zo zijn er nog wel meer redenen om bij Korton te komen werken. 

Wil je weten wat die redenen zijn? Lees de 15 redenen! 

Direct solliciteren? Email je CV en motivatie naar het Korton HR Team op HR@korton.nl en zij nemen binnenkort contact met jou op. Tot snel!