Tech Freak en Cloud Gatekeeper

Cloud Engineer

Join our Cloud Tribe

Cloud Engineer

Wil jij die vertrouwenspersoon zijn die klanten helpt door te zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige ICT-omgeving? En kan je ze daar – gevraagd en ongevraagd – adequaat over adviseren? Kunnen ICT-omgevingen jou niet complex genoeg zijn en trekt het dagelijks bezig zijn met cloudoplossingen je?

Dat komt mooi uit! Dat is precies wat een Cloud Engineer bij Korton doet. En omdat Korton snel groeit, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Dit is Korton

Korton levert heldere en innovatieve Clouddiensten, die onze klanten helpen bij het waarmaken van hun doelstellingen. Dit drijft ons naar oplossingen die de klant laten innoveren. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die deze oplossingen ontwerpen, implementeren en beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant. Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt of om juist nog eens door te vragen over wat de klant nu écht wil oplossen. Die betrokkenheid onderscheidt ons!

Want als wij niet alert zijn, lopen zorgprocessen in zorginstellingen vast of kan het vervoer van patiënten niet plaatsvinden. Er gaan bijvoorbeeld per maand meer dan één miljoen geplande vervoersbewegingen door onze cloudoplossingen. Onze betrokkenheid hierbij is cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dit is waar we voor staan, waar we voor gaan en is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen.

Dit ben jij

Een teamplayer die in staat is om samen met collega’s goede afwegingen en analyses te maken, samen de verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen voor afronding en verslaglegging hiervan.

Een tech-freak en een Cloud Gatekeeper bij wie nieuwsgierigheid naar nieuwe technologie in het DNA zit.

Je snapt de hostingbranche en kan snel schakelen tussen verschillende klanten en verschillende issues.

Een troubleshooter die issues bij klanten op een efficiënte en effectieve manier weet op te lossen.

Een communicatief en sociaal vaardig persoon die altijd klantgericht is en het leuk vindt om klanten te verbazen met een excellente experience

Bereid om storingsdiensten te draaien.

Dit ga je doen

Het hart van complexe architecturen bewaken en meedenken over verbeteringen op technisch gebied en het kunnen implementeren hiervan.

Je verdiepen in de nieuwste (multi-) cloudoplossingen, die onze klanten optimaal ondersteunen – nu en in de toekomst.

Het up-and-running houden van de systemen van onze klanten en daarmee de continuïteit van bijvoorbeeld grote zorginstellingen of vervoersorganisaties bewaken.

Inzetbaar zijn in en beschikbaar voor diverse teams, zoals het Projectteam (verantwoordelijk voor het opleveren van projecten), het Beheer team (verantwoordelijk voor het beheren én het toepassen van verbeteringen rond de dienstverlening).

Kennis delen met mede-Kortonners en optreden als coach voor junior engineers.

Optreden als sparringpartner voor de Cloud Engineers in de storingsdienst

Dit is wat we vragen

HBO-werk- en denkniveau.

Minimaal twee jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie, liefst binnen de hosting of ICT-integrator branche.

Kennis van en aantoonbare ervaring met Microsoft-omgevingen, Office 365, Azure en netwerken.

Procesmatig werken volgens ITIL-processen

In staat om complexe ICT-vraagstukken op zowel tactisch als operationeel niveau op te lossen.

In staat om te schakelen tussen verscheidene klantomgevingen. Je ervaart dit als een uitdaging en prettige afwisseling.

Actieve houding ten opzichte van continue persoonlijke ontwikkeling binnen je vakgebied.

In staat om te communiceren op diverse niveaus: je denkt proactief mee en houdt rekening met de situatie van de klant bij het communiceren over issues, verzoeken en oplossingen.

Enthousiast, behulpzaam, nieuwsgierig en initiatiefrijk.

Dit krijg je ervoor terug

Een goed salaris, inclusief 8% vakantietoeslag.

Een pensioenregeling (70/30).

Een opleidingsbudget.

Een buitengewoon positieve en informele werksfeer.

Interne doorgroeimogelijkheden.

En uiteraard een auto, laptop en mobiele telefoon.

Passen we bij elkaar

En heb je nog niet alle kennis in huis of wil je je huidige kennis vergroten? Dan krijg je de training van ons. Wij bieden namelijk een ruim studiebudget. En zo zijn er nog wel meer redenen om bij Korton te komen werken.

 

Wil je weten wat die redenen zijn? Lees de 15 redenen!

 

Direct solliciteren? E–mail je CV en motivatie naar het Korton HR Team op HR@korton.nl en zij nemen binnenkort contact met jou op. Tot snel!