Commerciële schakel tussen functionaliteit en techniek.

Pre-Sales Consultant / Design Thinker

The ability to Translate Functionality to Technology

Pre-Sales Consultant / Design Thinker

Jij bent onze schakel tussen functionaliteit en techniek. Bij jou ligt de verantwoordelijkheid voor het inhoudelijk adviseren van de klant, de sales- dan wel accountmanager en het opleveren van kwalitatief hoogwaardige offertes met onderscheidend vermogen.

Dit is Korton

Korton gaat verder waar anderen ophouden. Al een kwart eeuw leveren wij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, mobiliteit en zakelijke dienstverlening. We bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten dat dit er echt toe doet. Dit kunnen wij omdat we samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloudarchitecturen ontwerpen, implementeren, realiseren en onderhouden. En daarvoor stellen wij alles in het werk.

Want als wij niet alert zijn, lopen zorgprocessen in zorginstellingen vast of kan het vervoer van patiënten niet plaatsvinden. Er gaan bijvoorbeeld per maand meer dan één miljoen geplande vervoersbewegingen door onze cloudoplossingen. Onze betrokkenheid hierbij is cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dit is waar we voor staan, waar we voor gaan en is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen.

Dit ben jij

Nauwkeurig, kwaliteitsgericht, en klantgericht, deze woorden zijn op jouw lijf geschreven. Je weet functionele behoefte op een pragmatische en misschien zelfs creatieve wijze te vertalen naar een technische oplossing.

Uitstekende communicatie vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk.

Dit ga je doen

Samen met de accountverantwoordelijke, servicemanager en de architect ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze klanten. Je helpt en neemt het voortouw voor verbeteringen en innovaties.

Functionele wensen vertaal je naar een technisch haalbare en beheersbare oplossing. Complexe vraagstukken benader je op een pragmatische of zelfs creatieve wijze. Design Thinking is de methode die we hiervoor gebruiken.

In new business ben je een belangrijke schakel in het bid-team. Vanuit jouw kennisgebied participeer je in de kwalificatie, de bid-strategie en ontwikkel en schrijf je oplossing voor de klant.

In alle gevallen borg je de oplossing door afstemming met de architect en zorg je voor overdracht naar de Service Delivery organisatie.

Dit is wat we vragen

hbo/wo werk- en denkniveau.

Minimaal 5 jaar vergelijkbare werkervaring.

Procesmatig sterk en werkt goed in teamverband.

Ruime ervaring in functies op de scheidslijn van techniek en commercie.

Wwerken in een snel veranderende omgeving is voor jou een echte uitdaging.

Kennis van cloud delivery modellen en managed services.

Flexibiliteit, in de rol van pre-sales consultant zijn tenslotte niet alle deadlines te plannen.

Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Dit krijg je ervoor terug

Een goed salaris, inclusief 8% vakantietoeslag.

Een pensioenregeling (70/30).

Uiteraard een laptop en mobiele telefoon.

Een ruim opleidingsbudget.

Een buitengewoon positieve en informele werksfeer.

Interne doorgroeimogelijkheden.

Passen we bij elkaar?

En heb je nog niet alle kennis in huis of wil je je huidige kennis vergroten? Dan krijg je de training van ons. Wij bieden namelijk een ruim studiebudget. En zo zijn er nog wel meer redenen om bij Korton te komen werken. Wil je weten wat die redenen zijn? Lees meer over Korton!

Direct solliciteren? E-mail je CV en je motivatie naar ons op en wij nemen contact met je op. Tot snel!