Control Room

Medewerker Project Management Ondersteuning (32 uur)

Keep it cool

Medewerker Project Management Ondersteuning

Houd jij altijd je hoofd koel en heb je een helikopter view? Dat heb je zeker nodig in deze rol! Project Management Ondersteuning (PMO) biedt ondersteuning aan de organisatie door middel van organisatorische en adviserende werkzaamheden. PMO is verantwoordelijk voor een zorgvuldige en correcte planning van de werkzaamheden van onze Engineers en is ondersteunend aan de verschillende operationele afdelingen. Je bewaakt de dagelijkse voortgang, zet zelfstandig aan de hand van een opgestelde planning acties uit en draagt zorg voor klantcommunicatie.

Dit is Korton

Korton gaat verder waar anderen ophouden. Al een kwart eeuw leveren wij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, mobiliteit en zakelijke dienstverlening. We bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten dat dit er echt toe doet. Dit kunnen wij omdat we samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloudarchitecturen ontwerpen, implementeren, realiseren en onderhouden. En daarvoor stellen wij alles in het werk.

Want als wij niet alert zijn, lopen zorgprocessen in zorginstellingen vast of kan het vervoer van patiënten niet plaatsvinden. Er gaan bijvoorbeeld per maand meer dan één miljoen geplande vervoersbewegingen door onze cloudoplossingen. Onze betrokkenheid hierbij is cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dit is waar we voor staan, waar we voor gaan en is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker(st)er die onze afdelingen Service Delivery en Projects & Consultancy komt ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers en het algeheel ondersteunen van de operatie.

Je houdt ervan om intensief contact te onderhouden met je collega’s, klanten en andere stakeholders, waarbij je coördineert, informeert en verwachtingen “managet”. Je bouwt snel een goede band op met je collega’s en communiceert duidelijk met ze. Stakeholders en klanten benader je uiteraard altijd op een klantvriendelijke manier en je vindt het belangrijk hen op de hoogte te houden van de status van hun aanvragen.

Dit ga je doen

plannen van de Engineers van Service Delivery voor klantbezoeken, tickets, changes, diensten (derde lijn/monitoring);

communiceren met klanten over de geplande werkzaamheden en locatiebezoeken;

behandelen van projectaanvragen van de afdeling Sales door het aanmaken van een project- en inkoopverzoek in AFAS;

plannen van bila’s, functionerings- en eindejaargesprekken voor alle engineers en consultants;

overige ondersteuning aan de managers van Service Delivery en Projects & Consultancy;

ondersteunend aan communicatie tussen de Change Manager en de Engineers;

PMO is een stand-alone functie, je bent dus als enige verantwoordelijk voor deze taken. Het is belangrijk dat je altijd het overzicht kunt behouden van de complexe planning, prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent. Meestal heb je een volle planning, maar komt er toch een spoedopdracht tussendoor. Dan is het van belang dat je rustig blijft, kijkt wat er verschoven kan worden, schakelt met stakeholders en klanten en contact onderhoudt met de Engineers.

 

Dit is wat we vragen

aantoonbare relevante werkervaring als projectondersteuner, planner, of vergelijkbare werkzaamheden;

afgeronde mbo-opleiding;

stressbestendigheid en in staat snel te schakelen;

in staat om overzicht te houden over de gehele planning;

communicatief vaardig en representatief richting klanten;

zeer nauwkeurig;

grote mate van zelfstandigheid;

enige technische kennis is een pré.

Dit krijg je ervoor terug

marktconform salaris, inclusief 8% vakantietoeslag;

pensioenregeling (70% inleg door Korton);

collectieve zorgverzekering;

ruim opleidingsbudget;

interne doorgroeimogelijkheden;

maandelijkse internetvergoeding van E30,00;

laptop en mobiele telefoon;

reiskostenvergoeding;

team van slimme en enthousiaste collega’s;

open en informele werksfeer;

bedrijfslunch met je collega’s in onze gezellige kantine en elke vrijdagmiddag borrelen bij de bar!

Passen we bij elkaar

En heb je nog niet alle kennis in huis of wil je je huidige kennis vergroten? Dan krijg je de training van ons. Wij bieden namelijk een ruim studiebudget. En zo zijn er nog wel meer redenen om bij Korton te komen werken.

Direct solliciteren? E-mail je CV en je motivatie naar ons op en wij nemen contact met je op. Tot snel!